New Practice Studio creates green oasis inside Hao Noodle restaurant in Chelsea

New Practice Studio creates green oasis inside Hao Noodle restaurant in Chelsea

Hao Noodle is an intimate restaurant serving housemade noodles and authentic Chinese recipes steeped by thousands of years of tradition. The venue was designed by interdisciplinary firm New Practice Studio.

“The design emphasizes nature and elegance much the same way as an urban greenhouse. A central skylight illuminates the main dinning area. The dinning tables are spaciously scattered in between lush planters and bonzai with dark clay plastered walls surrounding the space. An open kitchen near the entrance welcomes the guests while presenting the meticulous preparation of the food. The storefront with carefully selected palette brings a brush of freshness to the busy street,” says New Practice Studio

hao-noodle-teal-chelsea-new-york-new-practice7
Skylight
hao-noodle-teal-chelsea-new-york-new-practice6
hao-noodle-teal-chelsea-new-york-new-practice3
Dark clay plastered walls
hao-noodle-teal-chelsea-new-york-new-practice5
hao-noodle-teal-chelsea-new-york-new-practice2
hao-noodle-teal-chelsea-new-york-new-practice4
hao-noodle-teal-chelsea-new-york-new-practice8
Open kitchen
hao-noodle-teal-chelsea-new-york-new-practice1
Exterior